Dylan van der Feen


Producer
Dit jonge talent is als producer en opnametechnicus verantwoordelijk voor alle producties in The Office Studio. Als kind was Dylan al gefascineerd door muziek en opnames. Hij weet alles van Cubase en protools en is vreselijk muzikaal. Arrangeren is zijn lust en zijn leven. Wij garanderen dat Dylan in de toekomst verantwoordelijk zal zijn voor vele hits.

Annerike van der Straat


Plug & promotie
Deze dame deed een opleiding aan het Tilburgse conservatorium. Zij is gediplomeerd zangcoach. Ze leeft voor de muziek. Annerike is door de week regelmatig te vinden in Hilversum waar zij de plug voor de uitgekomen producties verzorgt. Annerike onderhoudt de contacten met de diverse radiostations en kent het klappen van de zweep.

Martijn Krol


Algemeen medewerker
Martijn heeft de opleiding geluidstechniek bij Pop en Media afgerond. Martijn is een allrounder. Hij is dagelijks werkzaam als boekings-agent bij BME. In het weekend is hij regelmatig actief als geluidstechnicus bij diverse live evenementen. Martijn verzorgt onder andere het geluid bij de RADIONL drive-in shows en zit regelmatig achter de mengtafel bij een band (zoals Diep Triest)
Ook grafisch staat hij zijn mannetje: hij ontwerpt hoesjes en posters. Tot slot weet hij prima een camera te hanteren en is hij dus verantwoordelijk voor diverse videoclips.

Fokko Dam


Directeur
Fokko Dam is niet alleen directeur maar ook een muzikant in hart en nieren. Hij was één van de aansprekende gezichten van de Blauhúster Dakkapel. Hij treedt nog steeds regelmatig op met de nationaal bekende feest-act de Zware Jongens. Fokko heeft een neus voor goed geslaagde feestliedjes. Compositorisch draagt hij regelmatig een steentje bij. Hij weet bij elke liedje een vrolijke invalshoek te bedenken. Vele oneliners komen uit zijn koker. Zo heeft Fokko het ‘Stil aan de overkant’ bedacht. Deze yell schalt nog regelmatig door de voetbalstadions. In het verleden was Fokko ook verantwoordelijk voor de schaatshit van Erik Hulzebosch: ‘Hulzebosch, Hulzebosch’

Arie Kuipers


Musical director
Evenals Fokko Dam is Arie werkzaam bij BME Bookings. Hij is van oorsprong muzikant en speelt gitaar en keyboards. Als componist werkte hij voor AVRO's ‘Wordt vervolgd’, het legendarische TV-programma over strips dat werd gemaakt door Han Peekel. Voor diezelfde Han Peekel schreef Arie de muziek van al zijn cd-albums (een vierde album werd in 2021 uitgebracht). De schaatshit ‘Bonkefeart’ is door Arie bedacht en liedjes zoals ‘De Kneu’ van de Zware Jongens is ook van zijn hand. Als componist kun je met Arie veel kanten uit: hij heeft kennis van alle muziekstijlen en kan zich in elk stijl inleven.